Notifications
Clear all

Crazy Valentines

CoJ
(@coj)
New Member

Skąd pobrać alfę do testów?

Topic starter Posted : 07/03/2026 10:54 pm
(@admin)
Member Admin

Link pojawi się w sklepie za około tydzień.

ReplyQuote
Posted : 09/03/2026 3:17 pm
(@zablokowanyfannayt)
Active Member

Hej, tydzień minął i nawet więcej, a gry nie widać. Kiedy będzie link? Daj znać, bo podobno testowanie to sposób na odkupienie bana z YT.

ReplyQuote
Posted : 23/03/2026 9:35 pm
(@admin)
Member Admin

@zablokowanyfannayt Miałem trochę pracy na wsi. Odwiedził mnie ojciec. Ale powoli wszystko się zrobi. Chcę też iść do fryzjera i nagrać jeszcze raz prezentację gry.

ReplyQuote
Posted : 25/03/2026 7:54 am
(@sanchez)
New Member

ja nie wiem po co ty podajesz te deadliny i zegary odmierzające czas do premiery na stronie, skoro nigdy sie tego nie trzymasz...

ReplyQuote
Posted : 25/03/2026 9:26 am
(@zablokowanyfannayt)
Active Member

Czy możemy Ci jakoś pomóc? Czy nie dało się przewidzieć pracy na wsi? Mam wrażenie, że to, że miałeś trochę pracy na wsi, odwiedził Cię ojciec i to, że handlowałeś to typowe powody przekładania terminów i że z zewnątrz lepiej widać, że będziesz musiał to zrobić niż sam to widzisz 😉
Mam nadzieję, że wyjście do fryzjera to nie jest coś co powoduje przesunięcie terminów o dwa tygodnie. Bardzo chcemy zagrać w Twoją grę, która początkowo miała być na walentynki, potem na koniec lutego i teraz nie wiadomo czy będzie w marcu.

ReplyQuote
Posted : 25/03/2026 11:39 am
(@zablokowanyfannayt)
Active Member

No to krótka piłka: jaką datę możesz podać, że link do gry będzie już na 100%. Do końca tygodnia planujesz zrobić? To wtedy założymy jeszcze, że coś Ci wypadnie i wtedy np. poniedziałek i wtorek na dokończenie, więc w środę 1.04 będzie już pewne?

ReplyQuote
Posted : 26/03/2026 12:00 pm
(@gmclanowicz)
New Member

śmiech na sali panie łukaszu żeby nie kończyć swoich projektów... obiecywałeś premierę prawie miesiąc temu a tu nie ma nawet alfy do tej pory... prosze nie zasłaniaj sie pracą na wsi bo robisz z siebie rolnika a jesteś biznesmenem

ReplyQuote
Posted : 27/03/2026 11:30 pm
Share:
Facebook Twitter Instagram Linkedin Youtube