Skąd pobrać alfę do testów?
Link pojawi się w sklepie za około tydzień.
Hej, tydzień minął i nawet więcej, a gry nie widać. Kiedy będzie link? Daj znać, bo podobno testowanie to sposób na odkupienie bana z YT.
@zablokowanyfannayt Miałem trochę pracy na wsi. Odwiedził mnie ojciec. Ale powoli wszystko się zrobi. Chcę też iść do fryzjera i nagrać jeszcze raz prezentację gry.
ja nie wiem po co ty podajesz te deadliny i zegary odmierzające czas do premiery na stronie, skoro nigdy sie tego nie trzymasz...
Czy możemy Ci jakoś pomóc? Czy nie dało się przewidzieć pracy na wsi? Mam wrażenie, że to, że miałeś trochę pracy na wsi, odwiedził Cię ojciec i to, że handlowałeś to typowe powody przekładania terminów i że z zewnątrz lepiej widać, że będziesz musiał to zrobić niż sam to widzisz 😉
Mam nadzieję, że wyjście do fryzjera to nie jest coś co powoduje przesunięcie terminów o dwa tygodnie. Bardzo chcemy zagrać w Twoją grę, która początkowo miała być na walentynki, potem na koniec lutego i teraz nie wiadomo czy będzie w marcu.
No to krótka piłka: jaką datę możesz podać, że link do gry będzie już na 100%. Do końca tygodnia planujesz zrobić? To wtedy założymy jeszcze, że coś Ci wypadnie i wtedy np. poniedziałek i wtorek na dokończenie, więc w środę 1.04 będzie już pewne?
śmiech na sali panie łukaszu żeby nie kończyć swoich projektów... obiecywałeś premierę prawie miesiąc temu a tu nie ma nawet alfy do tej pory... prosze nie zasłaniaj sie pracą na wsi bo robisz z siebie rolnika a jesteś biznesmenem